BLOGG

Artikler

Fem tips for å få bedre faktureringsrutiner

Det er avgjørende for din bedrift å få betalt for utført arbeid. Jeg skal gi deg mine fem beste tips for å sikre at dine fakturaer blir betalt til forfall.

Les mer

Verdsettelse av selskap

Hva er egentlig bedriften min verdt? Dette er et spørsmål mange stiller seg selv i løpet av sin tid som bedriftseier. Men hvorfor er verdien til en bedrift relevant? Vi tar deg gjennom noen av de vanligste grunnene til at man må verdsette bedrifter, og hvordan man lettest kan gå frem for å finne riktig verdi. Videre i innlegget har vi laget en liste over hva man burde tenke over før man verdsetter, under verdsettelsen og etter verdsettelsen.

Les mer

Hvordan sette opp regnskapet i Fiken?

Har du tegnet et Fiken-abonnement eller har planer om det? Fiken er et godt system for deg som nylig har startet en bedrift eller har et lite foretak. I dette innlegget vil vi gi deg noen tips om hva som er viktig å tenke på når du er ny i systemet.

Les mer
Regnskap føres på et kontor

Trenger du hjelp til å føre regnskapet i Fiken?

Jobber du i en bedrift med få ansatte? Da har du kanskje hørt om regnskapssystemet Fiken? Dette er nemlig et system som gjør regnskapsføringen mye lettere for deg som må holde styr på alle tallene.

Les mer
En regnskapsfører regner med kalkulator

Trenger du hjelp til regnskap?

I regnskap er det viktig å følge lover og regler som en bedrift. Dette kan ofte være komplisert og mange unntak eller spesialtilfeller. Har din bedrift overblikk over økonomien eller trenger den kanskje en opprydding? Med dette kan du få hjelp til regnskapet.

Les mer
En mann regner skatt på kalkulator

Hva er viktig å tenke på når du skal velge et regnskapsfirma?

Er du på utkikk etter et regnskapsbyrå som holder til i Oslo eller ønsker du å ta regnskapet digitalt? Å finne riktig regnskapsfirma for din bedrift er det flere ting som du må tenke over før du tar en beslutning. Først og fremst er det viktig å forstå hva et regnskapsbyrå er og hva de gjør.

Les mer
To regnskapsførere studerer grafer på en skjerm

Trenger din bedrift en regnskapsfører i Oslo?

Syns du regnskap er vanskelig og tar mye unødvendig tid? Men er usikker på hva en regnskapsfører kan gjøre for deg og hvor liten eller stor bedriften din kan være for å få hjelp?

Les mer

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.

Kontakt oss

Vi jobber med systemer som muliggjør et aktivt samarbeid med kunde, hvor vi sammen jobber mot dine mål. Vi er din rådgiver, motivator og kollega.

Vi er autorisert regnskapsfører, og ønsker å være en rådgiver som sørger for at du når dine mål.