Trenger du hjelp til å føre regnskapet i Fiken?

Jobber du i en bedrift med få ansatte? Da har du kanskje hørt om regnskapssystemet Fiken? Dette er nemlig et system som gjør regnskapsføringen mye lettere for deg som må holde styr på alle tallene.

Truls Uppheim

Publisert:

Regnskap føres på et kontor

Passer Fiken regnskapsføring for deg?

Fiken er en skybasert løsning som fungerer digitalt og er optimalt for små bedrifter. Ved å gjøre det digitalt vil det spare deg mye tid og gjøre regnskapet enklere. Her kan man faktisk bare ta et bilde med mobilen av kvitteringen så er de registrert i Fiken. Det gjør det lettere for både deg og oss.

Hva er mulig å gjøre i Fiken?

  • Faktura
  • Kjøp/utgift
  • Altinn
  • Lønn
  • Timeregistrering
  • Årsregnskap
  • Annet

Fiken har mange funksjoner som gjør at de er blitt et populært regnskapssystem for små bedrifter og enkeltpersonforetak.

Hva skiller fiken fra andre regnskapsprogrammer?

Som nevnt tidligere er en stor fordel at regnskapet gjøres digitalt, da det er lettere å holde oversikten. Du trenger ikke ringe din regnskapsfører slik som tidligere, men nå kan du faktisk sjekke ut raskt i regnskapet over Fiken eller legge inn selv.

Fiken ønsker å gjøre regnskapet superenkelt og har derfor blant annet byttet ut vanskelige begreper. Før kalte man det kredit og debet, men nå har Fiken byttet ordene til kjøp og salg for å gjøre det lettere for deg som kunde å forstå.

Andre funksjoner som Fiken fokuserer på er funksjonen som gjør at du kan skanne kvittering slik at all nødvendig informasjon blir ført inn automatisk. Det gjør at du ikke lenger trenger å ta vare på kvitteringer. Du får også påminnelser hver gang det kommer en frist som skal leveres dette kan i forbindelse med altinn. Så her får man oversikt over når, hva og hvordan det skal leveres.

Hvordan hjelper våre regnskapsførere deg med Fiken?

Da har du sikkert drøssevis med oppgaver å tenke på i løpet av en arbeidsuke? Da er det fort gjort at regnskapet kan bli litt nedprioritert. Plutselig sitter du der med en haug å gjøre som du helst skulle sluppet. Men er det en ting du må passe på at blir gjort riktig, så er det regnskapet.

Vi i Unikum Regnskap har lang erfaring innen Fiken og kan bistå deg med rådgiving og regnskap. Hvor stor grad du ønsker at våre regnskapsførere skal hjelpe deg ved bruk av Fiken er noe vi går igjennom sammen. Selv om du ønsker å gjøre mesteparten eller litt av regnskapet selv vil vi alltid kontroll sikre at alt er riktig. Fordi vi ønsker å være din samarbeidspartner og kollega.

Ta kontakt i dag for hjelp til regnskapsføringen

BLOGG

Siste nytt

gå til blogg

Fem tips for å få bedre faktureringsrutiner

Det er avgjørende for din bedrift å få betalt for utført arbeid. Jeg skal gi deg mine fem beste tips for å sikre at dine fakturaer blir betalt til forfall.

Les mer

Verdsettelse av selskap

Hva er egentlig bedriften min verdt? Dette er et spørsmål mange stiller seg selv i løpet av sin tid som bedriftseier. Men hvorfor er verdien til en bedrift relevant? Vi tar deg gjennom noen av de vanligste grunnene til at man må verdsette bedrifter, og hvordan man lettest kan gå frem for å finne riktig verdi. Videre i innlegget har vi laget en liste over hva man burde tenke over før man verdsetter, under verdsettelsen og etter verdsettelsen.

Les mer

Hvordan sette opp regnskapet i Fiken?

Har du tegnet et Fiken-abonnement eller har planer om det? Fiken er et godt system for deg som nylig har startet en bedrift eller har et lite foretak. I dette innlegget vil vi gi deg noen tips om hva som er viktig å tenke på når du er ny i systemet.

Les mer