Tjenester

Våre tjenester

Vi tilbyr alt av regnskapstjenester som din bedrift har behov for. Vi tilpasser oss til kundene og gjennom et aktivt samarbeid, hjelper vi våre kunder til å nå sine mål.

Rådgivning

Som rådgivere innen regnskap kan vi hjelpe deg å få en bedre oversikt over regnskapet. Vi kan også hjelpe deg med små oppgaver, enkeltspørsmål og er alltid tilgjengelig for hjelp over telefonen.

Regnskapsfører

Sliter du med å finne tiden til å gjøre regnskapet for bedriften, eller synes du kanskje det er utfordrende å skulle gjøre alene? Hos oss kan du få hjelp fra profesjonelle regnskapsførere.

Lønn

Om du ønsker at en ekstern aktør til å ta seg av lønnskjøringen står vi klare. Vi samarbeider med både Fiken og Tripletex innen lønnskjøring, og hjelper deg gjerne å sette opp lønnssystemet for din bedrift.

Årsoppgjør

Ønsker du hjelp med årsoppgjøret? Vi hjelper deg gjerne! Som profesjonelle regnskapsførere vet vi hva som skal føres opp og forsøker også å hjelpe deg å innhente alt av dokumentasjon.

Trenger du en regnskapsfører?

Regnskapsyrket er ikke lenger punching av bilag. Vi er en sparringspartner når det kommer til din drift.

Kontakt oss

Vi jobber med systemer som muliggjør et aktivt samarbeid med kunde, hvor vi sammen jobber mot dine mål. Vi er din rådgiver, motivator og kollega.

Vi er autorisert regnskapsfører, og ønsker å være en rådgiver som sørger for at du når dine mål.