Rådgivning

Som rådgivere innen regnskap kan vi hjelpe deg å få en bedre oversikt over regnskapet. Vi kan også hjelpe deg med små oppgaver, enkeltspørsmål og er alltid tilgjengelig for hjelp over telefonen.

Kontakt oss

Som rådgivere innen regnskap kan vi hjelpe deg å få en bedre oversikt over bedriftens økonomiske stilling. Vi kan også hjelpe deg med små oppgaver og enkeltspørsmål, og er alltid tilgjengelig for hjelp.

Koble til andre systemer til regnskapet

I dag hjelper vi flere bedrifter med deres regnskap. Vi er eksperter innen Fiken og Tripletex, og vi ser store gevinster ved å integrere andre systemer inn i regnskapet. Smarte løsninger og integrasjoner forenkler regnskapet betraktelig, og sparer deg for mye ekstra arbeid. Vi gir gjerne anbefalinger tilpasset til din drift, og ser løsninger på tvers av systemer.

Tilskudd og finansiering

Har du fått innvilget tilskudd eller finansiering fra Innovasjon Norge eller andre offentlige støtteordninger? Vi har erfaring med rapportering av dette og bistår korrekt rapportering av prosjektregnskapet.

De fleste tilskudd krever at du leverer et prosjektregnskap. Utarbeidelsen av dette kan gjøres i regnskapssystemet, som gjør det enkelt og oversiktlig for deg som kunde. Dersom tilskuddet trenger revisjonsattestasjon har vi flere samarbeidspartnere som bistår på dette.

Det vil antageligvis være store konsekvenser dersom prosjektregnskapet inneholder feil eller mangler. Ta kontakt med oss for å forsikre deg om at prosjektregnskap blir godkjent.

Andre tjenester

Regnskapsfører

Lønn

Årsoppgjør