Årsoppgjør

Ønsker du hjelp med årsoppgjøret? Vi hjelper deg gjerne! Som profesjonelle regnskapsførere vet vi hva som skal føres opp og forsøker også å hjelpe deg å innhente alt av dokumentasjon.

Kontakt oss

Når du utarbeider årsoppgjøret, får du to streker under fjorårets regnskap. Årsoppgjøret viser i hovedsak om bedriften har gått i over- eller underskudd og er også avgjørende for å vite hvor mye bedriften skal betale i selskapsskatt. Eller har det være flere år med underskudd, og på tide å snu skuta i riktig retning?

Tips: Med et oppdatert regnskap løpende gjennom året, blir årsoppgjøret mindre stressende. Samtidig, kan man i løpet av året ta valg som påvirker årsregnskapet. Kanskje burde man utbetale bonuser for å redusere skatt, eller allerede før årets slutt investere overskuddet i andre eiendeler?

Vi hjelper deg med årsoppgjøret

Det kan fort bli mange tall å forholde seg til under årsoppgjøret – og ikke minst mange lovkrav som må tilfredsstilles. Det vil ha store konsekvenser dersom du ikke leverer årsoppgjøret tidsnok – er du trygg på at du klarer dette selv? Vi hjelper deg gjerne!

Som profesjonelle regnskapsførere vet hvordan årsregnskapet og skattemeldingen skal utarbeides. For at årsoppgjøret skal gå smertefritt er det også viktig at du har god kontroll på dokumentasjonen som må med. Uten dokumentasjon kan man gå glipp av store fradrag eller bli ilagt tilleggsskatt. Det er derfor alltid en god forutsetning om du er flink til å holde styr på regnskapet gjennom hele året, og ikke bare rett før årsoppgjøret skal sendes inn. Da kan det fort bli skippertak, noe som fører til mer stress for deg, samtidig som du risikerer å måtte rette opp i feil i årsoppgjøret i ettertid.

Ønsker du hjelp med årsoppgjøret? Ikke nøl med å ta kontakt!

Andre tjenester

Rådgivning

Regnskapsfører

Lønn