Hva er viktig å tenke på når du skal velge et regnskapsfirma?

Er du på utkikk etter et regnskapsbyrå som holder til i Oslo eller ønsker du å ta regnskapet digitalt? Å finne riktig regnskapsfirma for din bedrift er det flere ting som du må tenke over før du tar en beslutning. Først og fremst er det viktig å forstå hva et regnskapsbyrå er og hva de gjør.

Truls Uppheim

Publisert:

En mann regner skatt på kalkulator

Hva er et regnskapsbyrå?

Et regnskapsbyrå bidrar med flere regnskapstjenester til andre firmaer. De kan gjøre alt fra å registrere fakturaer, betalinger, lønn eller hjelpe til med årsoppgjøret. Dette skal gjøre det lettere for bedriftene hvis de ikke ønsker å bruke egne ressurser på å gjennomføre slike regnskapsprosesser.

Hvordan finne rett regnskapsfirma for din bedrift?

For å finne riktig samarbeidspartner i et regnskapsfirma er det noen ting man burde tenke på før man tar et valg. Hvilken relasjon man ønsker å ha med regnskapsføreren sin kan være individuell.

Noen ønsker bare å ha noen som kan håndtere papirarbeidet uten noe form for dypere samtale, eller så kan man ha et samarbeid hvor det er mye mer personlig forhold. Det kan være lurt å bygge et mer langsiktig forhold slik at man kan oppnå målene som er satt sammen.

Unikum Regnskap har som visjon å hjelpe hvert enkelt selskap uavhengig om man er nyetablerte, etablerte, små eller store bedrifter. Vi ønsker at sammen skal vi bli gode og være bidragsytere til økonomisk vekst.

Lokalt eller digitalt?

En annen ting som er viktig å tenke på er om du trenger en samarbeidspartner som er i nærheten, eller om du ønsker å ta samarbeidet digitalt. Unikum Regnskap har regnskapskontorer i Oslo, men kommunikasjonen kan også foregå over nett. Her er det mulighet for samarbeid uansett hva du som kunde måtte ønske.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud fra vårt regnskapskontor her i Oslo!

BLOGG

Siste nytt

gå til blogg

Fem tips for å få bedre faktureringsrutiner

Det er avgjørende for din bedrift å få betalt for utført arbeid. Jeg skal gi deg mine fem beste tips for å sikre at dine fakturaer blir betalt til forfall.

Les mer

Verdsettelse av selskap

Hva er egentlig bedriften min verdt? Dette er et spørsmål mange stiller seg selv i løpet av sin tid som bedriftseier. Men hvorfor er verdien til en bedrift relevant? Vi tar deg gjennom noen av de vanligste grunnene til at man må verdsette bedrifter, og hvordan man lettest kan gå frem for å finne riktig verdi. Videre i innlegget har vi laget en liste over hva man burde tenke over før man verdsetter, under verdsettelsen og etter verdsettelsen.

Les mer

Hvordan sette opp regnskapet i Fiken?

Har du tegnet et Fiken-abonnement eller har planer om det? Fiken er et godt system for deg som nylig har startet en bedrift eller har et lite foretak. I dette innlegget vil vi gi deg noen tips om hva som er viktig å tenke på når du er ny i systemet.

Les mer