Trenger din bedrift en regnskapsfører i Oslo?

Syns du regnskap er vanskelig og tar mye unødvendig tid? Men er usikker på hva en regnskapsfører kan gjøre for deg og hvor liten eller stor bedriften din kan være for å få hjelp?

Truls Uppheim

Publisert:

To regnskapsførere studerer grafer på en skjerm

Hva gjør en regnskapsfører?

En regnskapsfører hjelper din virksomhet med å holde kontroll på hvor mye bedriften tjener og hvor mye bedriften bruker. I tillegg følger regnskapsføreren for at din virksomhet holder lovverket innenfor regnskap. Regnskapsføreren fører bilag, lønn, rapportering og årsoppgjør. Samtidig kan du få en sparringspartner som vil komme med gode råd for virksomheten sin økonomi.

Autorisert regnskapsfører, hva er det?

Man leser mye om autorisert regnskapsfører, men hva betyr det egentlig?

Vel det betyr at regnskapsføreren har tatt fem år med utdanning og hatt praksis i to år i et regnskapsbyrå. For å beholde denne autorisasjonen er det påkrevd etterutdanning.

Slik er det å jobbe med oss

Å føre regnskap selv kan være komplisert og tidskrevende. Vi ønsker derfor å gå igjennom sammen for å se hva som kommer inn og ut av bedriften. Slik at vi kan finne en løsning som kan bidra til en sunn drift og økonomisk vekst. Som din regnskapsfører i Oslo holder vi oss oppdaterte slik at vi sikrer vår kompetanse til enhver tid.

Vi er her for å motiverer, komme med råd og være din kollega. For å være dette jobber vi med systemer som gjør at vi kan ha et aktivt samarbeid og jobbe sammen for å nå dine mål. Sammen finner vi ut hvor mye du ønsker å gjøre selv, men vi vil gi en trygghet ved å kontrollere over alt ved månedsslutt.

Hvem jobber vi med?

Som en regnskapsfører i oslo jobber vi med små bedrifter, store, nyetablerte og etablerte bedrifter. Uansett AS, eller ENK hjelper vi dere gjerne i forhold til hvilken regler som må tilpasses.

Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud på fast regnskapsfører i Oslo.

BLOGG

Siste nytt

gå til blogg

Fem tips for å få bedre faktureringsrutiner

Det er avgjørende for din bedrift å få betalt for utført arbeid. Jeg skal gi deg mine fem beste tips for å sikre at dine fakturaer blir betalt til forfall.

Les mer

Verdsettelse av selskap

Hva er egentlig bedriften min verdt? Dette er et spørsmål mange stiller seg selv i løpet av sin tid som bedriftseier. Men hvorfor er verdien til en bedrift relevant? Vi tar deg gjennom noen av de vanligste grunnene til at man må verdsette bedrifter, og hvordan man lettest kan gå frem for å finne riktig verdi. Videre i innlegget har vi laget en liste over hva man burde tenke over før man verdsetter, under verdsettelsen og etter verdsettelsen.

Les mer

Hvordan sette opp regnskapet i Fiken?

Har du tegnet et Fiken-abonnement eller har planer om det? Fiken er et godt system for deg som nylig har startet en bedrift eller har et lite foretak. I dette innlegget vil vi gi deg noen tips om hva som er viktig å tenke på når du er ny i systemet.

Les mer